duminică, 3 august 2008

Festival de muzică

Pentru sfârşitul acestei luni vă invităm să participaţi la Festivalul Naţional de Muzică pentru Copii, care va fi organizat de Primăria Odobeşti, la Grădina de Vară a Casei de Cultură.

3 comentarii:

  1. Felicitari pentru al 2-lea manadat si succes cu ce ti-ai propus sa faci in urmatorii 4 ani.
    Mi-a placut descrierea ta numai ca nu-i frumos sa-ti faci publica si apartenenta sportiva..cel putin pentru sustinatori tai care simpatizeaza cu Dinamo :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe net exista lista copiilor finalisti, in numar de 47. Firma particulara ce a organizat festivalul a perceput de la fiecare sa trimita in cont cate 800 mii lei si 1,8 milioane lei pentru jurizare, cazare si masa, deci 2,6 milioane de la fiecare, deci peste 100 milioane lei. Lucru pe care si dvs il puteti verifica. Ati deblocat de la bugetul primariei, o mare suma pentru festival ce a ajuns tot in mana acelui organizator, profit pentru firma sa particulara. S-a strigat permanent ca sponsor Consiliul judetean, banii nu au venitm, nu au fost vazuti de nimeni. Doar ati semnat pentru ei. Bani electorali. Sponsorii au data bani ce au ajuns in mana acelorsi organizatori. Ati cumparat cadourile, pentru ca acea firma sa nu cheltuie din bani. Catalin Crisan a primit pentru sponsorizare de la dvs. 7o0 milioane, el trebuia platit de firma organizatoare. Statul i-a pus la dispozitie locatia, scena, sunetul fara sa perceapa niciuun ban, profitul fiind unul particular al acelei firme. De ce toate acestea. Informati-va cum procedeaza Casa de cultura din Focsani care taxeaza scena si altele oricarui festival. Raspundeti acestui mesaj, in caz contrar voi sesiza organele pprocuraturii si presa spre a face verificari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate cetatean odobestean,
    Sunteti intr-o mare eroare din lipsa de informare. Incerc din 2004 sa am o relatie deschisa cu toti cetatenii si v-am invitat permanent sa participati la dezbateri publice, sa veniti la sedintele de Consiliu Local, dar putini au inteles. Presupun ca faceti parte din grupul celor care au de spus ceva numai la coltul strazii si atunci doar barfe si zvonuri. Festivalul pentru Copii pe care l -am organizat pentru a promova tinerii din Odobesti s-a desfasurat in partenerait cu o societate care s-a ocupat de inscrierea, cazarea si masa copiilor si nu ne amestecati pe noi in treaba lor. Vorbiti de bani electorali, dar dvoastra stiti ca nu s-a facut nici o aluzie electorala in timpul Festivalului si nici un politician nu a defilat la Festival. Il amintiti si pe Catalin Crisan cu niste sume fabuloase si-mi dati impresia ca sunteti rau intentionat. Nu incercati sa murdariti o manifestare care s-a facut cu multa truda, cu multa discretie si bun simt! Fiti demn si aveti onoarea sa nu mai trimiteti ca pe timpul comunistilor "scrisori anonime" asa cum este acest mesaj! Nu-mi place tonul amenintator din partea finala a mesajului pentru ca imi aminteste de o perioada in care din cauza unei anonime erau oameniii luati noaptea cu duba si dusi la Canal.

    RăspundețiȘtergere

Proiecte finalizate

1. Modernizat Piaţă agroalimentară; 2. Reabilitat Hala oraşului; 3. Amenajat bloc social în str. Muncii; 4. Reabilitat clădire Primărie Unirea; 5. Construit Piaţă struguri Unirea; 6. Asfaltat şoselele de centură; 7. Modernizat şi extins Parcul orăşenesc; 8. Modernizat şi extins iluminatul public pe toate străzile; 9. Reparaţii capitale la Grupul Şcolar Agricol; 10. Modernizat şi extins Liceul Teoretic "Duiliu Zamfirescu"; 11. Modernizat Şcoală Unirea; 12. Redeschis Maternitatea Oraşului; 13. Efectuat reparaţii la Spitalul Orăşenesc; 14. Achiziţionat aparatură modernă pentru Spital; 15. Recuperat 100 de hectare de pădure; 16. Reconstituit dreptul de proprietate asupra imobilelor pierdute după 1944; 17. Redeschis şi modernizat Casa de Cultură; 18. Preluat clădirea fostei Primării Păţeşti; 19. Înfiinţat Unitate Medico-Socială pentru persoane de vârsta a treia; 20. Înfiinţat case protejate; 21. Finalizat apartamente ANL; 22. Înfiinţat Centru de Consultanţă Agricolă; 23. Înfiinţat Birou de Consultanţă pentru Cetăţeni; 24. Redeschis Cinematograful şi modernizat Biblioteca; 25. Asfaltat arterele Libertăţii şi Ştefan Cel Mare; 26. Pietruit drumuri; 27. Înfiinţat sărbătoarea anuală "Toamna odobeşteană"; 28. Înfiinţat cartierele Tineretului şi Mihai Sturza şi acordat 176 de loturi pentru tineri; 29. Sprijinit parohiile din oraş; 30. Înlocuit 7 km conductă apă şi rezolvat problema apei potabile în cartierul Satul Nou; 31. Realizat îndiguire Supuşi;

Mulţumesc Odobeştenilor!

Mulţumesc tuturor Odobeştenilor care au ieşt la vot şi mi-au acordat încrederea. Celor care m-au votat şi celor care nu m-au votat. Voi fi Primarul tuturor cetăţenilor din Odobeşti şi în mandatul 2008-2012 voi finaliza toate proiectele începute în mandatul 2004-2008.